Следвайте Гласове в Напомпването на Украйна с оръжие на НАТО и

...
Следвайте Гласове в Напомпването на Украйна с оръжие на НАТО и
Коментари Харесай

Мария Захарова: Помпането на Украйна с оръжия доближава НАТО до пряк сблъсък с Русия

Следвайте " Гласове " в 
Напомпването на Украйна с оръжие на НАТО и военната помощ на Киев приближават алианса до рисковата линия на директен боен конфликт с Русия. Това сподели в четвъртък на брифинг представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от съветски медии.

„ Страните от НАТО като че ли се състезават между тях, не престават да доставят оръжия и муниции на киевския режим, да го доставят с разузнаване, да образоват бойци на киевския режим, дават ориентировка за воденето на военните дейности, като по този метод се доближават до рисковата линия на пряк боен конфликт с Русия “, сподели още Захарова.
„ Вие, страните от НАТО, не сте просто съучастници в закононарушенията на режима в Киев, вие сте тъкмо тези, за които постоянно говорите в някои признати заявления, изказвания. Вие сте спонсори на терористични действия, които се правят под егидата на режима в Киев и директно с присъединяване на НАТО като съюз и неговите обособени членове, отпред със Съединени американски щати “, съобщи Захарова.
„ Месечната контрабанда на черния пазар на оръжие, доставяно на Украйна от Запада, надвишава 1 милиард $ “, разяснява Захарова.

Тя съобщи още, че общата западна военна помощ за Киев по последни данни към този момент е $42,3 млрд, от които $28,3 млрд се падат на Съединени американски щати.
Източник: epicenter.bg
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР